Recensies

Enkele reacties van deelnemers aan de basiscursus astrologie

De astrologiecursus heb ik als een verrijking ervaren 다운로드.
Het was een verrassende ervaring om mezelf beter te leren kennen via deze cursus.
Heb ervaren dat ik niet zomaar iemand ben, ik ben deels voorspelbaar, mijn weg is deels uitgestippeld asp.net 강제 다운로드. Het was voor mij af en toe verbazend tot verbijstering toe, te horen, te zien, te lezen of te vernemen wie ik was en ben. Ik herkende gevoelens, eigenschappen, onhebbelijkheden, mooie en minder mooie kanten van mezelf 테라리아 무료 다운로드.
Door deze cursus ben ik anders naar mezelf, maar ook naar anderen gaan kijken.
Ik ben niet zomaar geworden wie ik ben en de ander is niet zomaar geworden die hij/zij is 3d max 2010 download.
Het is fijn dat ik me, mede door de cursus, accepteer wie ik ben , tevreden ben met mezelf en mezelf een mooi mens vind.
– Bernadette

Ik vond de cursus leuk en leerzaam, het heeft mij veel over mijzelf geleerd en vooral een positiever beeld van mijzelf gegeven dan ik had 다운로드. En ik weet nu dat ik veel meer ben dan alleen de weegschaal en dat een (geboorte) horoscoop uit veel meer bestaat dan alleen het teken van de dierenriem 쿠키런 게임 다운로드. Daarnaast vond ik het delen van gevoelens en ervaringen in de groep ook bijzonder, zij het soms ook wel confronterend…
Verder ben jij een heel fijn warm mens, en je enthousiasme over de astrologie kan je goed en duidelijk overbrengen, geen moeite teveel als wij iets niet begrepen 다운로드. Ook fijn!
– Anoniem

De cursus astrologie van Lucy heeft me in één seizoen veel geleerd. Niet alleen over astrologie, maar vooral ook over mezelf 레고 해리포터. Door middel van de theorie en dat toe te passen op mijn eigen geboorte horoscoop, werd me duidelijker, dat hoe ik ben, hoe ik voel, hoe ik reageer of niet reageer, mede bepaald is hoe de “sterren” staan 다운로드. Naast de theorie, het oefenen met mijn eigen horoscoop, was er ook ruimte voor ieders persoonlijk verhaal en beleving met betrekking tot wat we hadden geleerd van onze eigen horoscopen shogun2 exe. Ik heb zoveel plezier om op deze manier astrologie te leren, dat ik graag verder ga met de vervolg cursus.
– Carien

Verbazingwekkend te merken wat er allemaal uit een horoscoop te halen valt. Het uitknobbelen en combineren van de sterrenbeelden, huizen, planeten, aspecten en de invloed die ze op elkaar hebben, vond ik niet alleen een uitdaging, maar vooral interessant. In de groep hebben we veel met elkaar kunnen delen, waarvoor jij ons ruimte en veiligheid gaf.
Het heeft mij een mogelijkheid gegeven op een andere manier naar en in mezelf te kijken. Vaak herkenbaar, soms verrassend. Ik kijk nu ook anders naar de mensen om mij heen. Het heeft mij zó veel gebracht…
-Mariët