Recensies

In de reguliere zorg kreeg ik vaak te horen ‘de juiste balans te moeten vinden’ of ‘er mee te leren leven’ als antwoord op mijn klacht. Niet ernstig genoeg om er een medische behandeling op te zetten, beperkend genoeg om het er niet bij te laten zitten 무료 png 다운로드. Dankzij jouw nuchtere kijk en de verschillende bronnen waaruit je hebt geput, kan ik nu zeggen dat ik mijn klacht niet meer als zodanig ervaar. Ik kan weer zelf sturing geven aan mijn leven of makkelijker met de stroom meegaan c 런타임 라이브러리.
Tijdens de consulten merkte ik dat je straalde. Jouw aandacht komt recht vanuit jouw hart. Prachtig om te zien. Daarom: mocht ik opnieuw hulp nodig hebben, kom ik zeker bij je terug 플레이어 7회 다운로드.
Lucy, dank je wel!
Mariët

Al meerdere keren was ik bij Lucy voor een natuurgeneeskundige behandeling of astrologisch consult of een combinatie 카미도리 다운로드.
Ik heb Lucy ervaren als een zeer betrokken, realistisch, relativerend, creatief en veelzijdig mens.
Een vrouw met Hart voor haar vak, die goed luistert, de tijd neemt, rustig is, en vol aandacht 끝말잇기 게임.
Ze is goed in haar vak, en heb er baat bij gehad, en nog, al moesten dingen soms ook even bezinken, wat zij ook altijd aangaf.
Heel fijn Lucy 깃 소스! Dankjewel, en graag tot een ander moment.
Beppie

Graag wil ik mijn ervaring delen over de praktijk De Zon. De praktijk van Lucy Jansen-Witteveen 다운로드.
Lucy is zeer gastvrij, vriendelijk en met een luisterend oor. Dat laatste is erg belangrijk, want wees eerlijk, waar is dat nog zo dat ze tijd hebben om naar je te luisteren 메가맨 5? Je mag uitgebreid je verhaal vertellen over alles wat je bezig houd of over pijnen die je voelt. Ze neemt dan ook uitgebreid de tijd om haar onderzoek bij je te doen 다운로드. Lucy geeft je een goed gevoel over dat je er weer toedoet! Je mag zijn die je bent, geen nummer maar mens van vlees en bloed. Haar onderzoek doet ze zeer nauwkeurig ook het “medicijn” gebruik, allemaal op natuurbasis, blijken voor mij heel goed uit te pakken 안드로이드 ndk 다운로드. Ik ben erg blij dat ik bij Lucy in de praktijk mag komen voor behandelingen, zonder klok aan de muur! Het is een oprechte vrouw…een aanrader voor iedereen.
Hartelijke groet Sietske Wiersma.

Pasgeleden ben ik bij Lucy in de praktijk geweest omdat ik maar niet van mijn voetklachten afkom.Ze heeft o.a. met behulp van een vraaggesprek en mijn horoscoop gekeken of er mogelijk een emotionele belemmering op het herstel lag. Op een doortastende en nuchtere wijze vraagt ze mij van alles over mijn voeten en mijn gevoelens zodat we uiteindelijk samen een beeld krijgen van de psychologische kant van mijn klacht. Vervolgens heeft ze met de Touch for Health uitgetest welke organen qua energie blokkeren en deze uiteindelijk weer met gemak in balans gebracht. Mooi om te ervaren hoe helder zij ziet en voelt wat daar voor nodig is en hoe ervaren zij handelt.
Anoniem

Mijn doel om aan te werken: meer rust en balans in mijzelf. Na 2 behandelingen merk ik dat ik anders omga als ik stress in mijzelf ervaar (door bv. een volle agenda). Meer van dag tot dag bekijken en niet mij van tevoren druk maken of het allemaal wel lukt. Kijken naar een oplossing in plaats van het probleem steeds benoemen en daardoor onnodig groter maken. Niet in dingen blijven hangen die minder goed liepen, maar een knop in mijzelf kunnen omzetten en loslaten.
Anoniem