Even voorstellen

Mijn naam is  Lucy Witteveen.

Tijdens mijn werkzaamheden als verpleegkundige ben ik me gaan interesseren in de holistische benadering van de mens amr 파일 다운로드. Binnen de holistische visie wordt een klacht, symptoom of ziekte gezien als lucy websiteeen signaal dat door het lichaam wordt gegeven door een verstoring in de balans 다운로드. Verder ben ik studies gaan volgen in de oosterse geneeswijze, de meridianen- en elementenleer en het menselijk energieveld.                         Het grootste verschil tussen de westerse en oosterse geneeswijzen is dat de westerse geneeswijze vaak de symptomen behandelt en uitgaat van de ziekte terwijl de oosterse geneeswijze op zoek gaat naar de onderliggende oorzaak van de klacht, deze behandelt en kijkt hoe de gezondheid in stand kan worden gehouden 다운로드.

Sinds 1998 houd ik me bezig met astrologie. Ik ben met de 5 jarige opleiding in Utrecht gestart en heb deze, na een verhuizing, afgerond in Enschede 다운로드. Daar ben ik afgestudeerd als praktijkvoerend astroloog.
In mijn praktijk combineer ik mijn kennis en ervaringen van de westerse en oosterse geneeswijzen vaak met de persoonlijke horoscoop van de cliënt 인터넷 첨부파일 다운로드.