Touch for health

Touch for health is een spiertestmethode die ontstaan is uit de toegepaste kinesiologie. Toegepaste kinesiologie is in de jaren 1960 ontwikkeld door de Amerikaanse chiropractor George J 다운로드. Goodheart.

Touch for health is een therapeutische manier van werken waarbij gebruik wordt gemaakt van spiertesten om uit te zoeken waar, waarom en wanneer de balans in het lichaam verstoord is geraakt en tegelijkertijd hoe die balans kan worden hersteld 다운로드. Bij de spiertesten wordt een arm of been van de cliënt in een bepaalde stand of positie gebracht waardoor er één spier word geïsoleerd. Door te kijken of deze spier een zachte druk wel of niet weerstaat wordt er gekeken of er een ‘onbalans’ is 하이웍스 메신저 pc 다운로드.

Om klachten en onbalans te verklaren werkt touch for health met een “gezondheidsdriehoek”; een denkbeeldige driehoek die is opgebouwd uit de volgende drie begrippen:
-Structuur;  Onder structuur verstaat men fysieke factoren o.a 다운로드. orgaanproblemen, slijtage,   blessures.
-Chemie; Chemie staat in de gezondheidsdriehoek voor onder andere voeding, medicijnen, luchtvervuiling of hormonen 다운로드.
-Emotie; dit kan te maken hebben met verdriet, te weinig eigenwaarde, boosheid, relaties of overtuigingen.

Behalve het vinden van blokkades, kan door het testen van de spieren ook nagegaan worden op welke wijze de blokkades kunnen worden opgelost 윈도우7 순정 다운로드. Dit kan bv. door neuro-lymfatische, neuro-vasculaire of acupunctuurpunten te masseren of vast te houden en evt. met elkaar te verbinden.

Zo wordt het lichaam in balans gebracht waardoor de energie weer kan doorstromen 다운로드.